Побједници фото конкурса „Све је стало у један тренутак“

Uncategorized

На завршном састанку жирија за избор најбоље фотографије на фото конкурсу „Све је стало у један тренутак“, одржаном у Културном центру Источно Ново Сарајево, 20. маја 2020. донијета је одлука о  избору најбољих фотографија. 

Жири у саставу: Рајко Паштар (фотограф), Милош Поповић (академски сликар), Дарко Ковачевић (аматерски фотограф), Бранко Пјевић (етнолог), Вито Митрић (редитељ), Игор Ђокановић (начелник за Привреду и друштвене дјелатности у Општини Источно Ново Сарајево), уважавајући и гласове публике, донио је одлуку о избору три најбоље фотографије.

У складу са гласовима публике и бодовањем од стране жирија, за најбољу фотографију проглашена је фотографија „Руке“, аутора Марије Богдановић. Друго мјесто освојила је фотографија „Сами“, аутора Предрага Крстовића. Награду за треће мјесто освојила је фотографија „Градски сутон“, аутора Тихомира Остојића.

Жири је похвалио све ауторе фотографија пристиглих на конкурс, а посебно је издвојио фотографије аутора: Игор Симовић, Стефан Јоловић, Александра Кулић, Тара Попић, Немања Краљ, Сања Шкрба, Никола Живанић, Владан Јефтовић.

Награде и похвале свим ауторима биће уручене на отварању изложбе фотографија које су задовољиле минималне услове конкурса. Изложба ће бити отворена у Културном центру Источно Ново Сарајево 27. маја 2020. у 19:30, у склопу прославе Дана и крсне славе Општине Источно Ново Сарајево. Сви заинтересовани поставку ће моћи погледати до 10. јуна.