Представа „Школа за љубавнике”

Позориште

У петак, 28. фебруара у 19 часова у сали Културног центра Источно Ново Сарајево биће одиграна представа „Школа за љубавнике” коју ће на нашој сцени одиграти Милан Васић, Јелена Ракочевић, Милан Калинић, Александра Цуцић и Бојан Стојчетовић.

Карте по цијени 15 КМ за представу у режији Бојана Стојчетовића можете купити од понедјељка, 24. фебруара. Карте ће се до дана играња представе продавати у периоду од 9 до 17 часова, те на дан играња од 9 до 19 часова.

Радња представе је смјештана у Италију, почетком 60-их година прошлог вијека. Муж и жена упадају у брачну колотечину. Потреба да се из ње изађе по сваку цијену доводи до одлука које ће им промијенити животе. Наизглед обични брачни проблеми, претвориће се у компликоване комичне ситуације.

Чудна служавка, кућни пријатељ адвокат и професор, довешће причу до невјероватног заплета када се буде испоставило да нико од њих није оно што јесте. На бриљантно комичан начин публику ће Милан Васић и Јелена Ракочевић вратити у оно вријеме кад је немогуће било могуће.

Милан Калинић каквог до сада нисте видјели, без иједне ријечи изазива смијех а Александра Цуцић и Бојан Стојчетовић ће вас подсјетити зашто негативци могу бити најпозитивнији у цијелој причи. Представа која ће комедију вратити кући!